2Cellos откриват петото издание на Sounds of The Ages

Публикувано на: 2015-05-14
Публикувано от: Wolf
редактор - отдел 'Новини'

Новина от Тангра Мега Рок:

Имаме удоволствието да ви съобщим, че 2CELLOS ще открият петото издание на Sounds of The Ages 2015, което се организира от ТАНГРА МЕГА РОК със съдействието на ОБЩИНА ПЛОВДИВ.

Сензационните челисти се завръщат у нас за един още по-грандиозен концерт в края на лятото. 2CELLOS ще свирят в магическата атмосфера на Античния театър в Пловдив на 12 септември и ще представят експлозивно шоу от свои версии на популярни, рок и филмови парчета само с двата класически инструмента.

Само няколко дни след това, на 18 септември в Античния театър ще гледаме и APOCALYPTICA.

2CELLOS започнаха като интернет сензация с изпълненията си в Youtube през 2011 и от тогава пълнят концертни зали и фестивални арени в Европа, Азия и Америка.

Билети с цени 60 лв (регулярни) и 80 лв (golden circle) ще откриете в системата на www.Eventim.bg, в деня на шоуто ще бъдат съответно с цени 65 и 85 лв.

След напълно разпродаденото шоу в НДК през 2014, сега двамата челисти се завръщат за едно още по-грандиозно щоу в несравнимата обстановка на Античния театър.

След шумния успех на първото издание - Sounds of The Ages 2011 с невероятния спектакъл на ТАРЯ ТУРУНЕН и звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА с Филхармонията, форумът се превърна в истинска традиция година по-късно с концертите на ФИШ и ANATHEMA. Последните заснеха своето историческо шоу и го издадоха на blu-ray и DVD, а през септември 2013 имахме възможност да гледаме и супергрупата ASIA.

Миналата година, британската институция PARADISE LOST също засне историческия си първи концерт с оркестър и привлече стотици фенове от цяла Европа.

Сега, 2CELLOS и APOCALYPTICA са първите имена в най-грандиозното издание на Sounds of The Ages – на 12 и 18 септември!

Пловдив - европейска столица на културата 2019!

 

 

Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |