Full Circle и lieVeil са победителите от Jagermeister - Kavarna Battle of the bands

Публикувано на: 2015-05-11
Публикувано от: Wolf
редактор - отдел 'Новини'

Три български, три румънски, една гръцка и една руска банди излизат на сцената на Kavarna Rock на 26 юни. След три кръга битки в София, Пловдив и Варна журито на Jagermeister - Battle of the bands в лицето на Звезди, Митко Кърнев и Кирил Божков избраха софийската банда Full Circle и lieVeil от Варна.

Три български, три румънски, една гръцка и една руска банди излизат на сцената на Kavarna Rock на 26 юни. След три кръга битки в София, Пловдив и Варна журито на Jagermeister - Battle of the bands в лицето на Звезди, Митко Кърнев и Кирил Божков избраха софийската банда Full Circle и lieVeil от Варна. „Искаме да благодарим на всички за участието и най-вече за страхотната музика, която слушахме и в трите града. Изборът не беше лесен. Ще очакваме всички и още банди на следващия конкурс“, сподели Звезди, след избора.
Заедно с тях на сцената ще видим и миналогодишните участници от Downer Kill (Пловдив), които загубиха битката с Aura (Румъния) само с два гласа, но организаторите от Bulgarian Live Music решиха да ги компенсират с участие и тази година. Поради силния интерес и голямата конкуренция в Румъния, тази година ще видим три техни банди във финалния етап на конкурса - An Theos, Hatemode и Shifting. Към българските и румънските банди ще се присъединят - Sorrows Path (Гърция) и Wild Child (Русия), които ще допълнят международния характер на конкурса.
По време на Jagermeister - Battle of The bands, освен конкурса всички, които дойдат още в петък в Каварна, ще могат да се насладят на песни на Dream Theater и Metallica изпълнени от Dream Theater Tribute и Hammerhead. „Искаме да напомним на всички, че билетите за фестивала ще променят цените си след края на месеца“, информират от Bulgarian Live Music.
Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:

  • 90 лева - "Регулярни билети" - до месеца на фестивала
  • 100 лева  - от 01.06.2015 до 21.06.2015 г.вкл. - В месеца на фестивала
  • 110 лева  - след 22.06.2015 г. - В седмицата на фестивала

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg

Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |