Последна информация за концерта на Skeletonwitch, Coprostasis и Savage Ravage

Публикувано на: 2015-05-06
Публикувано от: iDTemplar
редактор - отдел 'Новини'
 

 

Остава само един ден до концерта на SkeletonwitchCoprostasis и Savage Ravage. Трите банди ще свирят в столичния клуб Bar Zar на 7 май. В деня на събитието вратите на клуба ще бъдат отворени за посетители в 19.00 ч. Момчетата от Savage Ravage ще стъпят първи на сцената - в 20:00 ч. След тях Coprostasis ще изкормят феновете, а Skeletonwitch се очаква да забият около 21:45 ч. 
 
Билетите за концерта все още са в продажба онлайн тук на цена от 20 лв. на предварителна продажба, а в деня на събитието цената ще е 25 лв. Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни. Декларацията можете да намерите тук:http://liveandloud.net/images/Declaration.pdf

Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица. Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново. Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта! LIVE & LOUD пожелава на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!
 
 
Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |