Строежа промотира S.A.R.S. в Германия и Чехия

Публикувано на: 2015-04-15
Публикувано от: iDTemplar
редактор - отдел 'Новини'
Една от най-популярните съвременни сръбски поп-рок групи - S.A.R.S. - ще гостува за първи път в Берлин и Прага, по покана на български промоутър – клуб Строежа. Концертите ще се състоят в две поредни дати - на 17 април и 18 април, петък и събота. Първото шоу ще бъде в клуб Bi Nuu, а второто в Rock Café.
 
Концертите на сръбската банда в Германия и Чехия се организират от един от най-стабилните през последните години български промоутъри - Строежа. Клубът е ексклузивен партньор на S.A.R.S. за България, където вече са осъществени четири концерта и се готви пети такъв – на 29 август 2015 предстои най-мащабният им лайв в у нас – в Маймунарника, Борисова градина, като билетите се продават вече при висок интерес. Събитието в немската столица се осъществява още със съдействието на друг, локализиран там партньор – Gibelin. Началото  си Gibelin Agency води от софийската ъндърграунд сцена през недалечнта 2011 г., когато ентусиазмът стига цветните нюанси на визуалния и вокален drum‘n‘bass.  Днес организаторите продължават дейността си на територията на музикално многопластовия Берлин, където разширяват измеренията си до по-мащабни DJ-партита и концерти.
 
Билети за концертите се разпространяват в мрежите на четири компании. За шоуто в Club Bi Nuu, Берлин, могат да бъдат закупени от Koka36.de и Eventim.de. Първите 100 броя там се предлагаха на промо-цена от 13 евро, следващата емисия билети е на 16 евро на предварителна продажба и 18 евро на самата дата и място. За събитието в Rock Café, Прага - Ticketstream.cz и Goout.cz на цени от 320 крони на предварителна продажба и 380 крони на самата дата и място. И в двата клуба броят на билетите е ограничен само до 400 - препоръчва се предварителното им закупуване, като се има предвид, че повече от половината и за двете шоута са вече изчерпани!
 
 
Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |