No Walls But Noise Walls - нойз/индъстриъл парти на 18 април в София

Публикувано на: 2015-04-14
Публикувано от: Wolf
редактор - отдел 'Новини'

На 18 април в Underground gallery/studio ще се състои весело пост великденско парти с експериментална музика с участието на проекти от България и специалното участие на VVeltschmerz от Македония. Входът е "3 лв. или свободно дарение", а ето и кратко представяне на тези усмихнати екстраверти от организаторите Kontingent Records и Abandonment Label:

krallar [BG] е drone noise проект на Иван Шентов, базиран в София. Пластове от тежки, плътни рифове и звуци, които заличават егото. Неговото изпълнение ще представи на живо последните две издания на Kontingent Records – албумът ‘cities I’ve never been to’ и чисто новият ‘dying is an art’ – drone noise колажи, вдъхновени от поезията на Силвия Плат. ‘dying is an art’ излиза на 18 април в лимитиран тираж от 23 касети.
krallar.bandcamp.com

S.B.R. [BG] - HNW проект на Николай Митев (H14, Nihilistic Front), който ще представи специален static drone/ANW сет за вечерта. Лентови луупове, синтетични и органични звуци. Статична и монотонна атмосфера.
hsfourteen.blogspot.com/search/label/S.B.R

Специалният гост за вечерта е VVeltschmerz [MK] - power electronics проект на Слободан Ристовски от Скопие, за пръв път в България!
soundcloud.com/vveltschmerz
 

Коментари (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.
#2
Про-Рок - 2015-04-15 10:46:54

Благодарим  за  корекцията  за  датата.   
Що  се  отнася  до  екстраверт/екстроверт  -  това  е  дублетна  форма.  Съвет  -  учете  повече,  пишете  по-малко.

6
#1
HNW - 2015-04-15 10:21:23

Заглавието  е  грешно,  веселото  парти  на  екстрОвертите  е  на  18  април,  а  не  на  19-ти. 


| Страница 1 |