Kavarna Rock и комплекс Албена с ексклузивни пакети и безплатен транспорт

Публикувано на: 2015-03-22
Публикувано от: radioactive_toy
редактор - отдел 'Новини'

Организаторите на фестивала Bulgarian Live Music  ще си партнират с комплекс Албена АД и Албена Тур. Това ще се случи по време на юбилейното издание на 26, 27 и 28 юни тази година. „През последните години леговата база в Каварна и района, много бързо се запълва след обявяване на датите за фестивала. И феновете срещаха трудности да съчетаят летнните си почивки с рок емоциите и July morning“, споделят промоутърите.


За Kavarna Rock 2015 са създадени специални пакети, които освен нощувки включват и безплатен транспорт от Албена до Каварна и обратно. „Желанието ни е хората наистина да си починат. Да дойдат на фестивала с приятели, да пият спокойно бира, да се забавляват и след това да не се чудят как да се приберат. Отделно в момента водим разговори с голяма транспортна фирма за преференциални цени за билети до Албена и Каварна. Желанието ни е всеки притежаващ билет за Kavarna Rock да ползва специална отстъпка за настаняването и транспорта си“, допълват от организаторите.

Повече информация на albena.bg/bg/offers/view/id/290 или на телефон     +359 (0) 70012110

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:

  • 90 лева - "Регулярни билети" - до месеца на фестивала.
  • 100 лева  - от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл. - В месеца на фестивала
  • 110 лева  - след 22.06.2015г. - В седмицата на фестивала . 


Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg

 

Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |