ПРО-РОК НАБИРА СРЕДСТВА ЗА КАЧВАНЕ НА СТАРИТЕ БРОЕВЕ

Оттук нататък сайтът ще функционира само като онлайн магазин и като архив на списанието. Целта ни е да качим тук абсолютно всички броеве на Про-Рок в електронен вариант. За осъществяването на този план ще се нуждаем от вашата помощ – предложението ни е тези от вас, които искат да притежават конкретни или всички стари броеве на pdf, да ги закупят предварително.
Това се налага, защото 51 от старите ни броеве (всички до 53-ти, освен първи и 30-ти, които ги има качени) се губят нейде из пясъците на времето – файловете са загубени или повредени или броевете са само частично възстановими.
Ето как ще процедираме:
- изберете пакета, който бихте желали да притежавате.
- за да има смисъл цялото това начинание минималното количество поръчани броеве е пет, но и цената, съгласете се, е минимална – 2 лева на брой.
- след като заплатите избрания пакет, ние ще се свържем с вас (на посочения при плащането мейл), за да уточним кои точно броеве желаете.
- два месеца след стартирането на кампанията ще обявим резултатите (събраните средства) и кои броеве ще започнем да сканираме, качваме на сайта и респективно изпращаме на тези от вас, които са ги закупили предварително. Ще започнем с броевете, които сте посочили най-много в заявките си. След като ги сканираме, ще ги пратим (линкове към тях) на посочения от вас имейл и накрая качим на сайта.
- ето „пакетите”, които може да заявите предварително и платите по познатия досега начин – по банков път, чрез epay или paypal.

5 броя за 10 лева, 10 броя за 20 лева, 15 броя за 30 лева, 20 броя за 40 лева, 25 броя за 50 лева, 30 броя за 60 лева, 35 броя за 70 лева, 40 броя за 80 лева, 45 броя за 90 лева, 51 броя (всички) за 100 лева

новото в онлайн рок/метъл магазина на про-рок

 • 38.00 лeвa PARADISE LOST SYMPHONY FOR THE LOST SPECIAL EDIT. (2CD+DVD DIGI)
 • 38.00 лeвa PARADISE LOST SYMPHONY FOR THE LOST SPECIAL EDIT. (2CD+DVD DIGI)
 • 36.00 лeвa ROGER WATERS THE WALL SOUNDTRACK (2CD DIGI)
 • 25.00 лeвa BARCLAY JAMES HARVEST EVERYONE IS EVERYBODY ELSE VINYL (LP)
 • 25.00 лeвa MIKE OLDFIELD CRISES VINYL (LP)
 • 46.00 лeвa HELLOWEEN KEEPER OF THE SEVEN KEYS PART I VINYL (LP)
 • про-рок директно - попитай авторите

  Angel:
  Найдене, Нямате ли архив на всички стари броеве на списанието? Това е нещо ценно, което се пази (поне при мен е така). Не мога да приема че „51 от старите ни броеве се губят нейде из пясъците на времето – файловете са загубени или повредени или броевете са само частично възстановими".
  Найден Колчев
  Найден Колчев: Привет, Ангеле. Такава е ситуацията, особено първите години когато цареше хаос и броевете се побираха върху няколко... дискети. Но ще възстановим пълния електронен архив и тази кампания е първата крачка към това.
  Още въпроси и отговори от Найден Колчев

  всички автори