В ПРОДАЖБА Е ПДФ-ЪТ НА НОВИЯ БРОЙ НА ПРО-РОК

Про-Рок, брой 116 подробности за броя
 • 1349

  "Блек метълът бил в летаргия? Това е само привидно. И е въпрос на възприятие. Блек метълът като идея, принципи и дисциплина никога не се е променял."
 • ACCEPT

  "Сега сме в най-добрия момент от живота ни. Много фенове са ни казвали, че последните три албума са може би много по-яки от всичко, което сме издавали навремето."
 • Godsmask

  "Ако ги нямаше тези паузи, сигурно в момента нямаше да съществуваме като банда. Обичаме се като братя, но и се бием като такива.."
 • HAMMERFALL

  "Трябваше да се оттеглим, за да преоткрием светлината и удоволствието от свиренето. Мисля, че сме успели да уловим това и в албума. Защото той е изпълнен с радост и класа, с които задоволяваме глада ни."

още в броя

HAMMERFALL, GODSMACK, ACCEPT, IN FLAMES, THE HAUNTED, SANCTUARY, THE TEA PARTY, STEVE ROTHERY, WOLF, 1349, BATHORY, ENTOMBED A.D., VOKYL, EMERGENCY GATE, FLOOD OF RED, AMPLIFIER, STRIKER, PROJECT ARCADIA, JOHN STEEL
RSS новини

водещите новини

arrow
НОВОТО НИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА АБОНАМЕНТ!

Абонирайте се за Про-Рок и ще получите подарък билет за концерта на Rage. Така само за 60 лв. ще получите билет за концерта и 11 броя на Про-Рок!

ПРО-РОК ТЪРСИ НОВ ПРО-РОК!

Знаете, че един път годишно правим кръвопреливане в списанието – да са заредим с нови идеи, енергия и ентусиазъм.

реклама арт, природа, изкуство, дизайн, фотография
реклама
Вуйчо Гошо:
Въпросът ми е именно към теб,защото си единствения човек в редакцията от моето поколение/е и академик Станев,де/.Не ме гони глупава носталгия и считам че днес има много качествени групи като "Млък,"Кълн","Smallman","Vrani Volosa","Center",Wartime.И все пак смяташ ли,че днес могат да се появят Личности,напипващи пулса на времето като стилово много различните,а всъщност ментално, много близки-Любо Малковски,Митко Воев,Владо Унгареца и Петър Чухов- титани на граничното време 80-те години на миналия век?
Найден Колчев
Найден Колчев: Еми... Може би колкото могат да се появят новите примерно Tony Iommi, Steve Hackett, James Hetfield, Kerry King, Kurt Cobain, Ronnie James Dio и т.н... Времето ще отсъди това, изброй ми обаче "личности, напипващи пулса на времето" независимо от техния произход, през последните десетина години? Дали ще има такива и на пръстите на едната ръка?

попитай пророците »

пророк мултимедия

arrow

pro-rock video playlist »

KING OF ASGARD
22.00 лв

KING OF ASGARD

KARG LTD. EDIT. (DIGI)
ANTROPOMORPHIA
22.00 лв

ANTROPOMORPHIA

RITES OV PERVERSION LTD. EDIT. (DIGI)
OPHIS
22.00 лв

OPHIS

ABHORRENCE IN OPULENCE (DIGI)
ONHEIL
22.00 лв

ONHEIL

STORM IS COMING (CD)
EVERGREY
34.00 лв

EVERGREY

HYMNS FOR THE BROKEN GOLD VINYL (2LP)
EVERGREY
32.00 лв

EVERGREY

HYMNS FOR THE BROKEN VINYL (2LP BLACK)
EVERGREY
22.00 лв

EVERGREY

HYMNS FOR THE BROKEN (CD)
EVERGREY
26.00 лв

EVERGREY

HYMNS FOR THE BROKEN LTD. EDIT. (2CD DIGI)